Menu arrow Læs mere om forfatteren
Menu arrow Udgivelser
Menu arrow Læs uddrag
Menu arrow Niacondra
Menu arrow Kontakt mig
Menu arrow Tilbage til forsiden [English / Engelsk]
Udgivelser

Trilogien Skyggespillet:

Udgivelsesdato: Juli, 2012
Forlag: Forlaget Uhrskov - Skriv og Tryk
Titel: Magerens Arvtager:
Findes billigst her:

Beskrivelse:
Bind to i fantasytrilogien Skyggespillet kan læses uafhængigt af den første bog i serien, Skyggen over Niacondra.
Magi, humor, mystik og romantik samt mere alvorlige emner som krig og tortur væves sammen i historien om Magerens Arvtager.
Grundlæggende værdier i form af venskab, troskab og loyalitet kommer til at stå sin prøve i fortællingen om de mørke og dystre hændelser i det lille land Niacondra, som kun langsomt er ved at komme på fode igen efter mange års uroligheder og borgerkrig.
Helt almindelige folk forvandles uden varsel til blodtørstige snigmordere og endnu flere er forsvundet sporløst. Den unge dronning i landet forsøger desperat at opklare årsagen til problemerne, men indsatsen besværliggøres af politisk modstand fra indflydelsesrige, adelige familier.
Et medlem af Niacondras ærefulde krigergruppe, Kiwarernes kreds, holdes uofficielt fængslet og besidder muligvis vitale oplysninger om mysteriet. I al hast og hemmelighed har dronningen derfor sendt en lille broget gruppe på fem personer af sted for at befri Kiwaren.
De fem kommer ud for mange strabadser og megen modgang undervejs, og deres indbyrdes forhold bringer både glæde og sorg. Hvor går grænsen mellem deres loyalitet overfor hinanden og dronningens opgave? Hvor meget kan og vil man give af sig selv for at hjælpe andre? Hvad sker der, når grænserne mellem ondskab og godhed bliver så udviskede, at det er svært at skelne, om man er på den ene eller anden side?

Det afsluttende bind i trilogien er under udarbejdelse og forventes udgivet i første halvår 2017.Bog illustration til Magerens Arvtager
Udgivelsesdato: April, 2003
Forlag: Special-pædagogisk forlag (Tidl. Alrune)
Titel: Skyggen over Niacondra
Findes billigst her:

Beskrivelse:
Skyggen over Niacondra er bind et i fantasytrilogien Skyggespillet.
Bogen omhandler mørke og dystre hændelser i det lille land Niacondra, som kun langsomt er ved at komme på fode igen efter mange års uroligheder og borgerkrig. Et stigende antal sære og uhyggelige begivenheder plager landet og truer den skrøbelige tilstand af fred. Folk forsvinder sporløst, og helt almindelige borgere forvandles uden varsel til brutale snigmordere. De foreløbigt meget vage spor peger mod Den Ældgamles fanatikere.
I vrimlen af mennesker under det store sommermarked i hovedstaden Myth, støder to par vidt forskellige personer sammen. Det ene par er en dværg og en slettemand. De er gamle venner og omvandrende lejesoldater, som får arbejde som vagter under markedet. Det andet par består af en øretæveindbydende tyveknægt og en smuk men hemmelighedsfuld troldkvinde. De har et helt andet formål med at være i byen.
Deres skæbner vikles sammen, og der venter dem både store farer og store eventyr forude.Bog illustration til Skyggen over Niacondra

EBog forside til Skyggen over Niacondra